Månadsmöten hösten/vintern 2021

  • 7 sep 2021

Ny lokal, dag och tid för våra månadsmöten

Hej,

då det pågår omfattande byggnation vid Köksälvan har vi varit tvungna att söka en alternativ lokal för våra månadsmöten. Vi har hittat en lämplig lokal i Stureby, närmare bestämt på Skönviksvägen 309 i Bostadsrättsföreningen (Brf) Stureby. Vi måste flytta mötena till första tisdagen i månaden då onsdagarna redan var upptagna. Första mötet blir 5 oktober 19:30.

Programmet, se nedan.

Styrelsen kommer att se till att ni kan köpa kaffe eller te men ni får ta med er eget kaffebröd då vi ännu inte har hittat en möjlighet att tillhandahålla detta.

Möteslokalen ligger 500 m från Stureby tunnelbanestation, vilket är bekvämt för er som kan åka kommunalt. Kör ni bil så är det möjligt, efter visst letande, att parkera gratis på gatorna runt möteslokalen.

Lokalen ligger i bottenplanet med ingång från gaveln. Med bil hittar ni lättast hit via Örbyleden som går mellan Huddingevägen och Nynäsvägen. Om ni kommer från Älvsjöhållet så svänger ni vänster vid Shellmacken i korsningen Örbyleden / Grycksbovägen, efter ca. 150 m sväng vänster in på Götaforsvägen och efter ca. 300 m i en T-korsning sväng vänster inpå Skönviksvägen, se länk nedan.  

https://www.google.com/search?q=sk%C3%B6nviksv%C3%A4gen+309&oq=sk%C3%B6nviksv%C3%A4gen+309&aqs=chrome..69i57j69i61.6867j1j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8#

Göran
Ordf. MCHK Stockholm 

                                                      Program 2021

Adress: Skönviksvägen 309, Stureby. Obs! 19:30 första tisdagen i månaden. Gratis parkering finns på gatorna runt möteslokalen.

Obs! Gästbok kommer, som tidigare, att föras vid mötena. Klubben kommer att sälja kaffe och te till en billig penning. Tilltugg får ni själva ta med då vi ännu inte har ordnat med försäljning.                                                       

Tis. 5 oktober                  Månadsmöte på Brf. Stureby kl. 19:30. Obs ny tid!

Program: Lennart West visar bilder från 1970 och 1980-talet med anknytning till MCHK Stockholm.

Tis. 2 november              Månadsmöte på Brf. Stureby kl. 19:30.

Program: Palle Rosenberg från Global Batterier berättar om batterier och underhåll av desamma.

Tis. 7 december              Månadsmöte på Brf. Stureby kl. 19:30.

Program: Sture Eriksson berättar om sin Motocrossepok på 50 talet.