Månadsmötet ons. 4:de okt

  • 12 okt 2023

Rapport från månadsmötet ons. 4:de okt.

Månadsmöte 4:e oktober

Så var det dags igen med höstens första månadsmöte. Sommarsäsongen är alldeles för kort med tanke på allt som vi försöker hinna med och i år så försvann ju juli i ett regnmoln trots det har jag själv hunnit med att köra en hel del med mina gamla hojar. Vid våra möten och utflykter har vi haft tur med vädret enda undantaget var Stockholmsrallyt där det trots allt inte regnade men där grusvägarna bitvis var en lervälling.


Skitiga hojar efter Stockholmsrallyt.

Vid mötet passade jag på att överlämna vandringspriset för Stockholmsrallyt till Tord Pantzar som vann rallyt och fick ett presentkort på Biltema värt 500 kr.

 


Per Sande från MHRF

På månadsmötet hade vi ca. 25 deltagare som kom för att lyssna på Per Sande från MHRF. Per som även är medlem i MCHK Stockholm är handläggare på MHRF. Per berättade bl.a. om vilken betydelse MHRF haft för att ha förhandlat fram skattebefrielse och besiktningsbefrielse för våra veteranfordon dessutom var MHRF först, tillsammans med MCHK, att erbjuda billiga försäkringar för våra veteranhojar. Många av våra ”yngre” (under sextio!) medlemmar känner ofta inte till detta.

När Per kom till avsnittet som handlade om försäkringar så blev det livliga och intressanta diskussioner. Det var en väldigt uppskattad presentation och vi skulle gärna välkomna Per och några av hans kollegor tillbaks för djupare diskussioner runt våra försäkringar.Tord Pantzar vinnaren av 56:e Stockholmsrallyt.

Missa inte nästa månadsmöte, 1:a nov., vilket blir ett extra medlemsmöte där vi kommer att diskutera klubbens framtid.

Vid pennan: Göran Hjertstedt
Ordf. MCHK Stockholm